ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ

Από το 1990, με συνεχή παρουσία στο χώρο, η εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες της, υπεύθυνα και με συνέπεια.

Προτεραιότητα και στόχος της είναι η άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνει, χωρίς καθυστερήσεις και περιττές χρεώσεις δουλεύοντας με, προσήλωση, μεθοδικότητα και επαγγελματισμό.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε να επενδύει στην ανανέωση του εξοπλισμού και την εξειδίκευση  του προσωπικού της έτσι ώστε να συμβαδίζει με την τεχνολογία αλλά κυρίως με τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της.

Σήμερα η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη μικρή ή μεγάλη, πάντα όμως με την προσωπική επιμέλεια και επιτήρηση των ιδρυτών της σε κάθε έργο που αναλαμβάνει, σε συνεχή πάντα επικοινωνία με τον εντολέα της, για την έγκαιρη και άρτια εκτελεσθείσα παράδοση του έργου.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες της, καθώς και την πολυετή πείρα της, μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα της εργασίας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της.

Βασικό και κύριο μέλημα της  Δ.ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΙΚΕ σε οποιοδήποτε δεδομένο σχέδιο είναι το περιβάλλον.

Η εταιρία ενσωμάτωσε βιώσιμες περιβαλλοντικές διαδικασίες και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους κανονισμούς που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ελληνική νομοθεσία.

Αυτό συνεπάγεται την σωστή χρήση των μηχανημάτων της στα διάφορα έργα ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

MHXANHMATA ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

  • ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ  EXTEC IC13
  • KΟΣΚΙΝΟ ΕXTEC  S7

AΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
(ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ)

ΑΜΜΟ

ΣΚΥΡΑ

Scroll to Top