Η ιστορία της ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ  ΙΚΕ

Από το 1990, με συνεχή παρουσία στο χώρο, η εταιρεία μας παρέχει τις υπηρεσίες της, υπεύθυνα και με συνέπεια.

Προτεραιότητα και στόχος μας είναι η άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, χωρίς καθυστερήσεις και περιττές χρεώσεις δουλεύοντας με μεθοδικότητα , προσήλωση και επαγγελματισμό.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματήσαμε να επενδύουμε στην ανανέωση του εξοπλισμού και την εξειδίκευση  του προσωπικού μας ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για τους πελάτες μας. Έτσι, σήμερα η εταιρεία  μας είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με εμάς προσωπικά να επιμελούμαστε κάθε λεπτομέρεια.

Με γνώμονα την ποιότητα και τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, καθώς και την πολυετή πείρα μας, μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της εργασίας μας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  και άμεσα κάποιος από εμάς θα επισκεφτεί το έργο σας και θα συζητήσει μαζί σας προτείνοντάς σας την καλύτερη λύση καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Αξίες

Κύρια αξία της εταιρείας μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό γίνεται με την παράδοση των έργων στην ώρα τους, αποτελεσματικά και εντός προϋπολογισμού. Επίσης, έχουμε μαζί τους συνεχή επικοινωνία, προκειμένου να εντοπίζουμε από κοινού τις ανάγκες του εκάστοτε έργου για να μπορούμε να επιλύουμε τυχόν εμπόδια και πιθανά προβλήματα ώστε να είμαστε σε θέση να παραδώσουμε άψογα εκτελεσμένα έργα.

Βασικό και κύριο μέλημά μας σε οποιοδήποτε δεδομένο σχέδιο είναι το περιβάλλον. Ως εκ τούτου, με βάση το ήθος μας ενσωματώνουμε βιώσιμες περιβαλλοντικές διαδικασίες και δίνουμε έμφαση στους κανονισμούς που θα επιτρέψουν μια σεβαστή προσέγγιση στον τομέα αυτό. Αυτό συνεπάγεται την σωστή χρήση των μηχανημάτων μας στα διάφορα έργα ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.